8. LETNJA ŠKOLA PSIHOANALIZE PSIHOANALITIČKOG DRUŠTVA SRBIJE

Ovogodišnja, osma po redu Letnja škola psihoanalize će ići pod zajedničkim nazivom „PSIHOANALIZA U SVETU KOJI SE MENJA“. Održaće se online, 17. i 18. septembra 2021.godine. Škola će iz različitih uglova sagledati kako psihoanalizu tako i promenjen svet kojim se ona takođe bavi.

ls8-1

 

O različitim temama će govoriti psihoanalitičari Psihoanalitičkog društva Srbije, kao i gost iz inostranstva. U želji da Škola i dalje ima prijateljski, kolegijalni i dinamični kvalitet po čemu je godinama poznata i prepoznata, pored diskusija nakon grupe, izlaganja i pitanja postavljana preko četa, uvodimo i online diskusione grupe koje su postojale i ranije. Njih će činiti polaznici škole podeljeni u tri grupe, prepodnevne i poslepodnevne, koje će voditi trening analitičari Društva. Biće ukupno šest grupa, istovremeno tri pre podne i istovremeno tri posle podne.

Cena

Cena iznosi 6000 dinara i prijava postaje važeća nakon uplate.

Kako se prijaviti?

Popunjavanjem i slanjem formulara OVDE.

Svi prijavljeni učesnici biće u prilici da ovogodišnju Letnju školu prate onilne, što smatramo najboljim rešenjem trenutno, usled svih okolnosti. Sve će biti organizovano putem live streaminga na nekoj od platformi koje omogućavaju ovakav vid događaja. Mogućnost praćenja i učešća imaće samo zvanično prijavljeni učesnici. Praćenje je moguće sa bilo kog računara, tableta ili mobilnog telefona.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za bilo koji tehnički aspekt ili imate neku nedoumicu pišite nam na letnja.skola.2021@pss.org.rs

Dobrodošli!