Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 7. Letnju školu psihoanalize Psihoanalitičkog društva Srbije

Obaveštavamo vas da će Letnja škola psihoanalize ove godine svakako biti održana.

S obzirom na situaciju u kojoj se svi nalazimo zbog pandemije, ukoliko nam okolnosti ne budu dozvolile drugačije, VII letnja škola će biti organizovana online.
Detaljnije informacije uskoro slede!
#ostanikodkuce

LS7-vizual-za-sajt

Brojne su promene koje vas očekuju, bilo da ste raniji polaznik naše Škole, bilo da ćete doći prvi put. Pre svega, Škola će biti u Beogradu koji je dostupniji većini polaznika. Trajanje škole će biti tri dana umesto ranijih pet, s tim što će Škola raditi na već ustaljen i prihvaćen način. Omogućiće približavanje načina na koji psihoanalitičari razmišljaju, asociraju i zaključuju u svojoj psihoanalitičkoj praksi. To je, ujedno, bila želja većine naših polaznika, kojima je, pored teorije, vrlo važno da vide i primenu psihoanalitičkog znanja. Kroz ustaljenu praksu predavanja i interaktivnih diskusionih grupa, biće osvetljene mnoge teme kojih se ranije nismo doticali.

Aktivno slušanje, karakteristično za psihoanalitičare, omogući će bogatu diskusiju i razmenu stavova, uz toleranciju i različitih mišljenja. Biće razmatrani raznovrsni psihoanalitički pojmovi i novi koncepti. Biće pojašnjene razlike u pristupu deci, mladima i odraslima, a diskutovaće se i primena novih tehnologija u psihoanalitičkoj praksi. Specifičnosti odnosa pacijent-psihoanalitičar kod određenih problema pacijenata će se razmatrati u novom svetlu. Biće objašnjeni široko korišćeni pojmovi psihičkog
polja i skloništa, kao i zbog čega je psihoanaliza i danas aktivna i živa. Demistifikacija psihoanalize i mogućnost primene u svim aspektima naših života je nešto što joj dugujemo mi koji se njome bavimo, ali i svi oni koji nisu psihoanalitičari, a koriste njene pojmove i iskustva u svojim terapijskim pristupima.

Škola će biti akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Cena:

Kotizacija iznosi 15 500 dinara. Za prijave do 30. juna 2020. iznos kotizacije se umanjuje na 13 000 dinara.

Kotizacija uključuje:

  • Kompletan stručni program škole, materijal i sertifikat o učešću.
  • Ručak i kafe pauze.

Kako se prijaviti?
Popunjavanjem i slanjem formulara OVDE.
Prijava postaje važeća nakon uplate prvog dela kotizacije koji iznosi 6 000 dinara. Dodatne informacije o školi i načinu plaćanja mogu se dobiti slanjem poruke na email letnja.skola.2020@pss.org.rs .